BJC Schakelmateriaal

bjc architect new

Rolectrics is importeur van schakelmateriaal van het merk BJC dat gevestigd is in Spanje.

BJC heeft al sinds 1975 ervaring in het ontwerpen van design schakelmateriaal, daarnaast heeft BJC een toonaangevende positie binnen de Europese markt, met name in Zuid- Europa is BJC sterk vertegenwoordigd.

Sinds de overname door Siemens AG in 2008 breidt BJC zich snel uit over de rest van Europa.De totale productie van BJC wordt in eigen huis te Barcelona uitgevoerd, van research tot aan kunstofverwerking.
BJC voldoet aan de ISO 9001 en 14001 certifcering, tevens zijn al haar producten VDE gekeurd.

In BJC erkennen we het belang en respect voor het milieu. Ons doel is om elektrisch en industriƫl kwalitatief materiaal te ontwerpen, rekeninghoudend met de basis van het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de voorkoming van verontreiniging.

BJC Schakelmateriaal is hoogwaardig schakelmateriaal met een uniek design.

De voortdurende toewijding aan ontwerp en design is voor BJC van essentieel belang.

Alle producten van BJC worden gekenmerkt door hun exclusieve karakter. De verschillende series sluiten aan op ieder ontwerp of interieur en bieden op elk gewenst niveau kwaliteit.

Van de perfect afgewerkte Viva, Sol en Coral serie tot aan de exclusieve Iris en Mega serie. De laatste kenmerken zich door een uniek gebogen design welke in diverse matkleuren met hoogwaardig afgewerkte toplaag worden vormgegeven.

Ook technisch worden onze producten voorzien van de beste kwaliteit onderdelen, welke allen in onze fabriek in Barcelona zelf geproduceerd worden.
De aansluitmechsnismen kenmerken zich door eenvoudige klemmen.De contacten worden uitgevoerd met een zilveren legering zodat het prestatieniveau optimaal is.

BJC levert een brede range producten die worden toegepast in elektrotechnische installaties. BJC producten dragen bij aan een perfecte afwerking van ieder interieur, betere veiligheid, minder energieverbruik en comfort voor ieder thuis of bedrijf.